CA

Totes les notícies

Consell de Mallorca, IMAS i ADT anuncien la segona fase del procés d'estabilització de l'ocupació pública amb la convocatòria de 921 places

Consell de Mallorca, IMAS i ADT anuncien la segona fase del procés d'estabilització de l'ocupació pública amb la convocatòria de 921 places

(23/12/2022)

Aquest mes de desembre s’hauran convocat totes les places previstes (un total de 1.309) per tal de reduir la temporalitat fins al 8% del total

Aquest mes de desembre s’hauran convocat totes les places previstes (un total de 1.309) per tal de reduir la temporalitat fins al 8% del total

El Consell de Mallorca, l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) i l’Agència de Defensa del Territori (ADT) anuncien la segona fase del procés d’estabilització laboral amb la publicació al BOIB de la convocatòria de 921 places. Aquestes places se sumen a les 388 places convocades al passat mes de novembre, aconseguint així arribar a la xifra de 1.309 que es regularitzaran en total en aquest procés que té l’objectiu comú de reduir la temporalitat fins al 8% del total de la plantilla, tal com fixa la normativa estatal. Aquesta nova convocatòria es distribueix de la següent manera: 635 places a l’IMAS i 286 al Consell de Mallorca i a l’ADT.

El conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom ha recordat que «amb aquesta nova convocatòria, el Consell compleix els seus compromisos de treure les places abans de final d'any. D’aquesta forma, estem en el camí de reduir l'excés de temporalitat a la funció pública de la institució insular. Es tracta d’una feina extraordinària del Consell, de comú acord amb la gran majoria de les forces sindicals, prova de la nostra aposta ferma per fomentar contractació indefinida i de qualitat de les persones que treballen a l’administració insular i que redundarà en una millora dels serveis cap a la ciutadania».

Concretament, les 286 places que es convoquen al Consell de Mallorca i a l’ADT en aquesta segona fase corresponen als subgrups C1, C2, i grup AP, pels sistemes de concurs excepcional i concurs oposició, tant de funcionaris com de personal laboral fix.

Les 635 places de l’IMAS es distribueixen de la següent manera: 324 dels subgrups C1,C2 i AP (amb 6 places reservades per persones amb discapacitat) per concurs excepcional; 94 places corresponents als grups C, D i E per personal laboral de les residències de Sant Miquel, Oms, Son Bru i Can Clar i 22 places pertanyents als grups 3,4,5 i 6 pel sistema de concurs excepcional pel personal laboral de la residència Miquel Mir. Pel sistema del concurs oposició personal funcionari s’han publicat 181 places dels subgrups C1,C2 i AP (amb 9 places per persones amb discapacitat); 13 places (2 places reservades per persones amb discapacitat) pel concurs oposició personal laboral dels grups D i E de les residències de Sant Miquel, Oms, Son Bru i Can Clar i 1 plaça del grup 7 per concurs oposició personal laboral de residència Miquel Mir.


El Consell de Mallorca gestiona també la selecció de les places dels processos d'estabilització de 29 entitats locals de Mallorca, amb un total de 845 places, de personal funcionari i laboral. En aquest sentit, també s’han publicat les places les convocatòries dels processos d’estabilització objecte d’encàrrec per les entitats locals amb el següent detall: 134 places dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grup AP de personal funcionari per concurs de mèrits; 47 places dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grup AP; 578 places dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grups B i AP de personal laboral fix per concurs de mèrits i 86 places dels subgrups A1, A2, C1, C2 i grup AP de personal laboral fix per concurs oposició.


En darrer lloc, s’ha publicat la convocatòria de les places de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), que també es gestionarà des de l’EMAP, amb una oferta de 26 places de personal laboral fix dels sugrups C1, C2 i AP.

Cal recordar que per facilitar les tramitacions, tant l’IMAS com el Consell de Mallorca han posat en marxa dos webs específics per a facilitar l’accés a sengles processos d’estabilització i altra informació d’interès respecte de les sol·licituds: www.imasmallorca.net/rh en el cas de l’IMAS i www.emap.conselldemallorca.cat, per als processos del Consell de Mallorca, l’ADT, l’IEHM i també els referents als procediments d’estabilització de personal funcionari i laboral de les entitats locals. A través d'aquestes pàgines web es podran buscar les convocatòries publicades i accedir als tràmits de la seu electrònica del Consell. La web de l’EMAP, a més, disposa d'un cercador de totes les places que gestiona, i un apartat en el qual es tindrà accés a informacions generals i notícies específiques del procés.

 

 

Adreça

General Riera, 113, Palma

 

 

Contacte

estabilitzacio@conselldemallorca.net