CA

Servei d'assistència per presentar sol·licituds

Amb la finalitat de donar suport per a la presentació telemàtica de les sol·licituds corresponents a les convocatòries del procés d’estabilització convocades pel Consell de Mallorca, es posaran a disposició de les persones interessades els mitjans electrònics necessaris per fer el tràmit.

Com funcionarà: 

Es donarà suport a les persones que no disposin d’ordinador i a les que no disposin de lectors de targetes o que tenguin dificultats amb el certificat digital, DNIe o la signatura electrònica. 

Per tant, cal distingir entre dos supòsits: 

 1. Si necessitau fer el tràmit complet (emplenar la sol·licitud i registrar-la), és important que tingueu preparada tota la informació relativa als requisits i als mèrits que heu de menester per emplenar la sol·licitud d’inscripció. 
  • Nota: en aquesta primera fase no s’ha d’incorporar la documentació justificativa dels requisits i dels mèrits. Heu de tenir a mà el vostre número de la Seguretat Social, perquè us serà requerit durant el tràmit. També cal disposar d'una targeta bancària per poder realitzar el pagament.
 2. Si només necessitau assistència per al registre telemàtic, heu de dur en una memòria USB el model de sol·licitud emplenat i descarregat en PDF (més informació sobre la sol·licitud d’inscripció aquí)

En els dos supòsits, és imprescindible que proporcioneu el CERTIFICAT DIGITAL o DNIe per poder firmar i registrar la sol·licitud. Si teniu el certificat instal·lat en el vostre ordinador, l’heu d’exportar a una memòria USB. (Més informació sobre els certificats electrònics aquí)

Per presentar i registrar les instàncies, es donarà assistència per importar els certificats digitals a l’ordinador que es faci servir o, si és el cas, per utilitzar el lector de targetes criptogràfiques (DNIe, targetes de certificat d’empleat públic).

No es pot fer servir el sistema Cl@ve, ja que no permet la firma electrònica.

IMPORTANT: 

Cal que disposeu de la clau del certificat electrònic o DNIe, que us requeriran en el moment de la importació. Si no recordau la clau, contactau amb el servei d’atenció a l’usuari de l’FNMT si teniu certificat electrònic o acudiu a un punt d’actualització del DNI en el cas del DNIe. 
Així mateix, una vegada hàgiu acabat el tràmit, HEU DE DESINSTAL·LAR el certificat abans d’abandonar l’ordinador. (Més informació aquí)

Aclariment: el suport consta a posar a la vostra disposició els mitjans electrònics, com ordinadors i lectors de targetes, i a assistir-vos si teniu dificultats tècniques. No s’emplenarà la instància per una altra persona. Aquest servei tampoc no funcionarà com un registre físic on es puguin aportar documents en paper. 

On ens trobareu:

 • Palma        
  • C/ del General Riera, 113, 07010 (edifici Llar de la Infància – Sala de formació)
  • De dilluns a divendres de 8.00 a 17.30 h
 • Inca
  • C/ del Bisbe Llompart, 56, 07300
  • Dilluns, dimecres i divendres de 9.00 a 17.00 h
 • Manacor
  • C/ de Pius XII, 5, 07500
  • Dimarts i dijous de 9.00 a 17.00 h

Com demanar cita: 

Heu de demanar cita a través del correu estabilitzacio@conselldemallorca.net, on heu d’indicar:

 • El motiu de la sol·licitud («Servei d’assistència per a la presentació de les instàncies»). 
 • El tipus d’assistència (per fer tot el tràmit: «Emplenar la sol·licitud i registrar-la» (1) o només per «Registrar la sol·licitud» (2)].
 • El lloc on voleu acudir (Palma, Inca o Manacor).
 • Les dades de contacte: nom complet de la persona sol·licitant, número de telèfon i/o correu electrònic. També heu d’indicar el mitjà de contacte preferit. 

Cal demanar una cita per a cada sol·licitud que voleu presentar. 

A continuació, el personal de l’EMAP es posarà en contacte amb vosaltres per concertar la cita.